Celični spomin – pospešeno zdravljenje telesa

To je še en čudovit proces, ki pospešuje celjenje vseh vrst ran.
Spodbuja zdravilne sposobnosti telesa in rane, zvini, zlomi in vse vrste poškodb se lahko zacelijo expresno hitro. Lahko zmanjša obseh zabrazgotinjenega tkiva po kakršnemkoli posegu ali operaciji. Rezultati s tem procesom so naravnost fantastični in včasih skoraj neverjetni. Proces je učinkovit pri vseh telesnih poškodbah kot so: opekline, zlomi, udarci, ureznine, rehabilitacija po operacijah, notranja celjenja, poškodbe kolen. Zmanjšuje pa tudi vidnost brazgotin na telesu.

Po operaciji koleno ni bilo več kot prej in tudi s plesno kariero sem morala zaključiti. Imela sem bolečine in sčasoma so me začele boleti tudi kolki, ker sem vso težo prenašala na drugo nogo.To je trajalo nekaj let in postalo je zelo moteče in boleče pri dolgi hoji in dolgem stanju na nogah. Začele sva izvajati terapijo. Že po nekaj obiskih je bolečina v kolkih in kolenu izginila in začela sem spet s plesom, ki v njem tako uživam.
Tjaša V.
Velikokrat sem si že zvil gleženj in je bilo po nekaj tednih ok. Zadnji zvin gležnja je trajal skoraj mesec. Rekel sem, da moram nekaj ukreniti, saj me je še vedno bolelo. Skrbela me je oteklina, saj kar ni hotela stran. Ko sem stegnil stopalo pa je bil še pritisk na živec. Odločil sem se, da pokličem Danico. 14 dni nisem upal stopiti na nogo, ker sem mislil da se mi bo enostavno zlomila. Najbolj sem bil vesel, ko sem že po prvi terapiji normalno stopil na nogo. Po drugi terapiji pa mi je še izginila oteklina. K Danici hodim tudi na masažo, zato sem ji tudi zaupal, čeprav sem mislil, da mi ne bo pomagalo.
Jan P.
Imel sem staro poškodbo ramena. Kot najstnik sem igral rokomet, pri čemer sem bil zelo uspešen. Karierno pot pa mi je zapečatila poškodba oziroma težak izpah ramena. Pri nepazljivosti mi je rama skočila iz ramenskega obroča in mi povzročila hude bolečine. Naučil sem si ramo sam vračati v ramenski obroč. Najini obiski so se vrstili na kakšen teden ali dva. Počutil sem se boljše in bolečine ob spremembi vremena so izginile. Incident v službi pa mi je pokazal rezultate. Nenadno sem se moral oprijeti lestve in pri tem hitro dvignil roko s silo. Rama ni skočila iz obroča. Po 7 letih se mi je to zgodilo prvič. Od takrat pa do danes nimam več bolečin in ne nenadnih izpahov rame. 𝐏𝐫𝐢𝐳𝐧𝐚m, 𝐝𝐚 sem 𝐛𝐢𝐥 𝐧𝐚 𝐳𝐚𝐜̌𝐞𝐭𝐤𝐮 𝐬𝐤𝐞𝐩𝐭𝐢𝐤.
Jasmin. H.