BIOPTRON ZDRAVLJENJE S SVETLOBO

BIOPTRON je patentirana medicinska naprava za svetlobno terapijo z določeno optično enoto, ki oddaja svetlobo, ki je podobno delu elektromagnetnega spektra, ki ga naravno proizvaja sonce, a brez UV-sevanja.
Svetlobna terapija BIOPTRON lahko vpliva naravno s podpiranjem zmogljivosti telesa za regeneracijo in ponovno uravnovešenje ter tako skrbi, da telo samo sprosti svoj zdravilni potencial. Ko je svetlobna energija v tkivu, spodbuja postopek biostimulacije, kar pomeni, da stimulira različne biološke procese v organizmih na pozitiven način in tako pripomore k telesnim funkcijam. 

Svetlobna terapija BIOPTRON stimulira in modulira reparativne in regenerativne procese, kakor tudi procese človeškega obrambnega sistema.

Svetlobna terapija BIOPTRON nudi otrokom prijazno zdravljenje, ki pripomore k zdravljenju kože in zmanjša neudobje, ki nastane pri različnih motnjah kože.
Mlajši otroci so nagnjeni k virusnim okužbam zgornjih dihalnih poti (tj. nos in grlo), imajo pogoste pojave bolezni na leto, kar lahko povzroči daljši izostanek v šoli.

Elektromagnetni spekter BIOPTRON ne vsebuje UV-sevanja!
Svetloba BIOPTRON je polikromatična svetloba je nekoherentna ali svetloba izven faze, kar pomeni, da svetlobni valovi niso sinhronizirani. Svetloba BIOPTRON je nekoherentna svetloba ali svetloba izven faze ima nizko energetsko gostoto. Ta energetska gostota ima biostimulativne učinke in omogoča svetlobi, da stimulira različne biološke procese v telesu na pozitiven način. Ima biostimulativne učinke: ko je nanesena na kožo, stimulira svetlobno občutljive medcelične
strukture in molekule. To povzroči celične verižne reakcije ter sproži tako imenovane sekundarne odzive, ki niso omejeni le na zdravljeno območje kože, ampak lahko vplivajo na celotno telo.

**BIOPTRON zdravljenje s svetlobo lahko pomaga pri zdravljenju teh stanj s stimuliranjem imunskega sistema in spodbujanjem zdravilnega odziva.**
Svetlobna terapija BIOPTRON je klinično dokazana in se jo uporablja za spodbujanje celjenja ran in lajšanje bolečin ter vnetij.
Svetlobna terapija BIOPTRON se lahko uporablja za zdravljenje novorojenčkov s kožnimi obolenji, kot so flebitis, preležanine in intertrigo. Zelo pogosto stanje navala krvi v kožo – naborki plenic – lajšanje bolečin in vnetij.
DELUJE NA NARAVEN NAČIN