Delavnica sinergijske masaže trebuha zate, ki imaš čarovnijo v rokah

Hej, pozdravljena ti, ki imaš čarovnijo v svojih rokah. Ti je že kdo povedal, da imaš čarobne roke s katero lahko spodbudiš prebavo, pocrkljaš samozavest, žensko moč, spodbudiš zdravje v ženskih rodilih,…

S tem, ko si masiraš trebuh, se sprosti napetost in izboljša cirkulacija v trebušnem predelu, kar lahko vpliva na menstrualni ciklus in plodnost, spodbujaš sproščanje hormonov, zato se ti zmanjša občutek bolečine, izboljša se razpoloženje, kakovost spanja,…
Masažo lahko sebi, svojim otrokom in komu od domačih lahko narediš doma.

Delavnica sinergijske masaže trebuha zate,
ki imaš čarovnijo v rokah

Da odkriješ načine, kako se sprostiti, izboljšati prebavo in doseči notranjo harmonijo! Vabim te na delavnico sinergijsko samomasažo trebuha, kjer se boš naučila tehniko samomasaže, ki jo lahko uporabljaš doma ali kjerkoli, lahko tudi v službi med odmorom,…

Za koga je delavnica?
Ne glede na tvojo starost, izkušnje z masažo, je delavnica zate, ki želiš izboljšati svoje zdravje, dobro počutje, preventivni pristop k zdravju, se sprostiti in umiriti um, ohraniti notranjo harmonijo, povezati z uravnoteženjem energije v telesu in spodbujanjem pretoka energije skozi notranje organe,…

Moje potovanje raziskovanja se je začela pred nekaj leti, ko so mi na maternici odkrili miome in so mi predlagali odstranitev rodil. Po šoku, ki sem ga doživela ob diagnozi, sem se odločila, da poiščem način, da se pozdravim na naraven način.
Zato sem se odločila, da se posvetim samozdravljenju. In to me je spodbudilo, da sem tudi sama začela raziskovati in se izobraževati v tej smeri. Zdaj pa s temi tehnikami, ki so učinkovita in so pomagala meni, tako danes lahko pomagam tudi drugim.

Samomasaža trebuha ponuja rešitev za izboljšanje zdravja in dobrega počutja:

 • Spodbudiš prebavni sistem in izboljšaš prebavo. Z masažo trebuha se ti povečuje pretok krvi, limfe in energije v prebavnem traktu, kar ti lahko pomaga pri lažjem prebavljanju hrane, absorbciji hranil in odstranjevanju odpadnih snovi.

 • Z masažnimi gibi se ti lahko zmanjša napihnjenost in občutek napetosti v trebuhu.  S samomasažo trebuha boš spodbudila gibanje plinov in odstranjevanje zastojev, kar  privede do olajšanja in zmanjšanja tvojo napihnjenost.

 • Občutila boš pomirjenost  v telesu in umu. Sprostile se ti  bodo napetosti v mišicah trebuha in živčni sistem, tako boš zmanjšala raven stresa, tesnobe in napetosti.

 • Spodbudila boš pretok krvi in limfne tekočine v trebušnem predelu. Tako lahko izboljšaš oskrbo organov s hranili in kisikom kar pripomore k odstranjevanju strupov in odpadnih snovi iz telesa.

 • Pomaga ti uravnotežiti pretok življenjske energije skozi energetske centre telesa. S tem pa lahko dosežeš notranje ravnovesje, povečaš vitalnost in izboljšaš splošno počutje.

 • Z redno prakso samomasaže trebuha postaneš bolj zavedna svojega telesa, njegovih potreb, občutkov in reakcij. To ti omogoča, da se bolje povežeš s svojim telesom ter prepoznaš in odzoveš na morebitna neravnovesja ali težave.

 • Samomasaža trebuha vpliva na tvoje splošno počutje in, ko se počutiš dobro, sproščeno in uravnoteženo, se ti lahko izboljša hormonsko ravnovesje v telesu.

Kdaj in kje poteka delavnica?

 • Datum: 10.05.2024
 • Lokacija: FB zaprta skupina
 • Trajanje: 45 min
 • Cena 33.00 €
 • Prijavi se zdaj!

Podatki za plačilo; Št. tekočega računa SI56290000053426196
Čarobno Sproščanje Danica Urankar s.p. Kajuhova 30, 1000 Ljubljana
pripis; prijava na delavnico.
Po plačilu te dodam v fb skupino in pošljem račun.
Pridruži se mi na delavnici sinergijske masaže trebuha zate, ki imaš čarobne roke.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Potrdite prijavo na delavnico

Kaj boš pridobila na delavnici?

 1. Na delavnici boš pridobila razumevanje samomasaže trebuha in njenega vpliva na tvoje zdravje in dobro počutje.
 2. Samomasaža trebuha je odličen način za zmanjšanje stresa in napetosti v telesu. Naučila se boš tehnike, ki ti bodo pomagale sprostiti trebušne mišice in umiriti um, kar bo pripomoglo k celostnemu zmanjšanju stresa.
 3. Z redno prakso fokusa in čutenja telesa lahko izboljšaš svoje splošno dobro počutje in telesno zdravje, kar ti lahko pripomore k bolj polnemu in zadovoljnemu življenju. Čutenja telesa ti omogoča boljše razumevanje sebe in tvojih čustev, kar lahko prispeva k zmanjšanju tesnobe, stresa in depresije.
 4. Samomasaža trebuha je učinkovita pri spodbujanju prebave in izboljšanju prebavnega sistema. Z redno prakso boš pospešila prebavo, zmanjšala napihnjenost ter se znebila neprijetnih prebavnih težav.
 5. Samomasaža trebuha spodbuja pretok energije po telesu in pomaga uravnotežiti notranje organe. Z redno prakso boš občutila povečanje vitalnosti, boljše počutje in večjo življenjsko energijo.
 6. Na delavnici boš prejela praktične napotke za samomasažo trebuha, ki jih boš lahko uporabljala doma. S tem boš lahko sama poskrbela za svoje dobro počutje in redno izvajala samomasažo kot del svoje osebne prakse.
 7. Moja skrb za tvoje dobro počutje se ne konča s koncem delavnice. Po delavnici ti bom na voljo za vprašanja, nasvete ali kakršno koli podporo, ki jo morda potrebuješ pri nadaljnji praksi samomasaže trebuha.