Kdo sem jaz

Sem Danica Urankar, rojena v Trbovljah, otroštvo sem preživela v Zagorju, zdaj pa že 30 let živim v Ljubljani. Sem pa tudi partnerka izjemnemu moškemu, ter mama treh že odraslih čudovitih otrok in babica navihanemu petletnemu vnuku, ki mi je obrnil življenje na glavo s svojimi vragolijami in s svojo energijo.
Sem ljubiteljica narave, zato se ob prostem času odpravim rada na sprehode ali se umaknem na svoj vikend, ki je v okolju, kjer so gozdovi, travniki in trte. Rada poslušam glasbo, sprosti in napolni me z energijo pa tudi risanje. Če mi čas dopušča rada berem knjige.
V mojem domu biva muc Frey, ki je glavni pri hiši in je moj najboljši terapevt in zdravilec, saj vedno ko sem zaskrbljena, žalostna… me spravi v smeh.
Kdor ima doma mucka, se bo verjetno strinjal, da so prav posebna bitja, ki v dom prinese obilo dobrega.
Rada se z njim pogovarjam, ker mi nikoli ne oporeka in se vedno strinja z mano.
Moje potovanje raziskovanja se je začela pred nekaj leti, ko so mi na maternici odkrili miome in so mi predlagali odstranitev rodil. Po šoku, ki sem ga doživela ob diagnozi, sem se odločila, da poiščem način, da se pozdravim na naraven način.
Svoje zdravje sem našla preko Reiki zdravljenja. Zato sem se odločila, da se posvetim samozdravljenju. In to me je spodbudilo, da sem tudi sama začela raziskovati in se izobraževati v tej smeri.Zdaj pa s temi tehnikami, ki so učinkovita in so pomagala meni, tako danes lahko pomagam tudi drugim.
S tretmaji lahko blažim in odpravim bolečine po poškodbah, kot tudi ostale fizične in psihične blokade.
Na svoji poti iskanja zdravja sem ugotovila, da mi to, da lahko nekomu nudim kakršnokoli olajšanje v življenju pomeni veliko več, kot bi si lahko mislila.
S tem razlogom sprejemam svoje stranke z največjim veseljem, da jim lahko omogočim pot do bolj zdravega telesa in duha.
Svoje poslanstvo sem našla v tem, da čim več ljudi spozna, da je zdravje v njih in da se tega spomnijo vsak dan. Tako S čarobnim spoščanjem pomagava telesu, da se ga spomni zdravja.