MASAŽA TREBUHA SONCE

Masaža trebuha Sonce lahko pomaga pri uravnavanju energije v solarni pleksus, ki lahko sprosti blokade in napetosti v trebušni regiji, kar lahko vodi do izboljšanja prebave in uravnoteženja energije v tretji čakri. Poleg tega lahko masaža trebuha pomaga pri sprostitvi napetosti in stresa, kar lahko prispeva k večji samozavesti in samospoštovanju.
Kaj se dogaja lahko med masažo trebuha

Masaža trebuha je lahko zelo sproščujoča in koristna za izboljšanje prebave, zmanjšanje stresa in napetosti ter povečanje splošnega dobrega počutja. Med masažo trebuha se uporablja nežne, krožne gibe in pritisk na trebušno regijo, da bi stimuliral prekrvavitev, sprostil mišice in izboljšal prebavo. Pomaga zmanjšati bolečine v trebušni regiji, ki so lahko posledica prebavnih motenj, menstruacije ali napetosti mišic, lahko poveča pretok krvi v trebušni regiji, kar lahko pripomore k boljši oskrbi s kisikom in hranili.

Energija, ki se sprosti med masažo trebuha, lahko pomaga pri uravnavanju tretje čakre in prispeva k izboljšanju samozavesti, volje in motivacije.
Redna masaža trebuha lahko prispeva k izboljšanju celotnega zdravja in počutja ter vpliva na splošno ravnovesje v telesu in umu.


Trajanje 30 minut

Že med samo masažo trebuha Sonce se ji dogajale spremembe.
Vmes se pogovarjava in se začne dobesedno odpirati, njena čustva, besede so kar vrele iz nje, po končani masaži se počuti sproščeno, malo omotična, vendar prijetno.

Stranka #1

Menstruacije še nisem dobila, ampak me nič ne boli. Prej me je vedno že par dni, celo do en teden pred M znalo boleti. Prebava BP. Želodec je ok, žolča ne čutim, torej mora biti ok.

Stranka #2