Tretma Freya

Ugotovila sem, da ne obstaja en recept, ki ozdravi vse tegobe.
Zato je nastal tretma FREYA, ki ga individualno sestavim za vsakega posameznika, glede na njegove izzive z zdravjem, slabšim počutjem in nizko energijo.
Iz izkušenj s strankami sem ugotovila, da včasih ni dovolj samo masaža.
Kjer zaznavam nesinergijo v telesu, se temu predelu posvetim, da hitreje pride do sinergije.

KDAJ FREYA TRETMA?
Tretma FREYA je priporočljiv za vse, ki si želijo več živosti, strasti, ravnovesja in zdravja v energijskem, čustvenem, miselnem in tudi fizičnem pogledu. FREYA odpravlja bolečine, zmanjšuje stres, povečuje voljo do ustvarjanja in uživanja v življenju in neoviran pretok energije skozi vsa področja, ki so nam v življenju najbolj pomembna.

FREYA TRETMA je namenjen vsem, ki želite na zdravje pogledati celostno in tistim, ki verjamete, da ste lahko znova zdravi, veseli, brez bolečim in polni energije za vse tiste cilje in želje, ki jih še želite doseči.
Ko hočemo določeno porušeno stanje v telesu obravnavati iz sinergijskega vidika, na tretmaju FREYA pogledamo in odpravimo nesinergijo tako v fizičnem telesu, kot tudi energijskem in čustvenih ter miselnih nivojih. FREYA tretma ni samo masaža, ampak tudi energijska podpora telesu “𝐣𝐞 𝐜̌𝐚𝐫𝐨𝐯𝐧𝐢𝐣𝐚”
Sledi kratek sproščen pogovor, se pripravi za masažo, pred masažo potujem po celem telesu z dlanmi, da se odpravijo blokade, telo se sprosti, začne se samozdravljenje. Traja cc 30 minut. Sledi masaža celega telesa vključno obraz in lasišče, ker se poveča občutek miru.

Tretma traja 120 minut
Na začetku je priporočljiv na 14 dni,( 2x ), nato 1x na mesec…
Odzivi strank so navdihujoči. Bolečine izginejo, počutijo se spočiti in polni energije.

Pred časom sem stranki, ki redno hodi na masažo predlagala Tretma Freya. Bila je navdušena, da poskusi nekaj novega in da bo na masažni mizi kar dve uri.
Vzela si je res čas zase in že po petih minutah je odtavala v čisto sprostitev.
Moje roke pa je Freya vodila na ledveni del hrbtenice, otečeno levo koleno in bolečo ahilovo tetivo na desni nogi.
Po tretmaju mi je navdušeno razlagala svoje občutke. Kjer je imela bolečine je ob dotiku čutila valove energije in kako se bolečina občutno zmanjšuje.
Ko je prišla naslednjič na masažo, mi je vsa navdušena povedala, da po tretmaju Freya ni več bolečin v ledvenem predelu, skoraj nič bolečin v kolenu in ahilovi tetivi in, da je polna energije.

Andreja B.
Stranka

Že nekaj časa so jo pestile bolečine in otekle noge, stopala, kolena..Težko je hodila po stopnicah, hitro ostala brez sape in energije.V službi veliko presedi za računalnikom in posledično jo boli vrat in hrbet.Po priporočilu svoje prijateljice, ki že nekaj časa hodi na masaže se tudi sama odloči za masažo in Freya tretma.Po rednih obiskih na dva tedna so se ji bolečine zmanjšale in ima več energije. Tudi hoja po stopnicah ji ne dela več težav in bolečine v vratu in hrbtu so se zmanjšale.

Lili K.
Stranka