MASAŽA TREBUHA SONCE

Masaža trebuha Sonce

Masaža trebuha Sonce je nežna in ima številne koristi za telo, saj sprošča napetost v trebušnih mišicah, spodbuja prekrvavitev in izboljšuje prebavo. Nežna masaža trebušnih mišic lahko pomaga pri sprostitvi napetosti, ki se lahko pojavi med menstruacijo, kar lahko zmanjša bolečino, izboljša pretok krvi v predelu trebuha, kar lahko pomaga pri zmanjšanju krčev in nelagodja. Masaža lahko spodbuja telo k sproščanju endorfinov, naravnih analgetikov, ki lahko pomagajo pri lajšanju bolečin. Poleg tega lahko masaža prispeva k splošni sprostitvi in pomirjanju telesa, kar lahko zmanjša občutek nelagodja in stresa med menstruacijo.

V obdobju menopavze se lahko pojavijo dodatni izzivi, kot so vročinski valovi, nočno potenje in splošno nelagodje. Masaža trebuha Sonce lahko v tem obdobju prinaša še dodatne koristi. Nežni dotiki in masaža lahko pomagajo pri lajšanju napetosti in nelagodja, ki jih povzročajo hormonske spremembe med menopavzo. Poleg tega lahko sprostitev, ki jo prinaša masaža, pomaga pri lajšanju stresa in izboljšanju splošnega počutja v tem občutljivem obdobju življenja.

Trajanje 30 minut

Že med samo masažo trebuha Sonce se ji dogajale spremembe.
Vmes se pogovarjava in se začne dobesedno odpirati, njena čustva, besede so kar vrele iz nje, po končani masaži se počuti sproščeno, malo omotična, vendar prijetno.

Stranka #1

Menstruacije še nisem dobila, ampak me nič ne boli. Prej me je vedno že par dni, celo do en teden pred M znalo boleti. Prebava BP. Želodec je ok, žolča ne čutim, torej mora biti ok.

Stranka #2